Aldi producten soms te vies om te eten.

Ingezonden door Froy. op 08-06-2017 10:46

Ik ben al jaren vaste klant bij de Aldi maar de laatste maanden vallen mij veel dingen op die wel anders kunnen.
Als eerste de rijk gevulde Bami nou ei zit er soms helemaal niet in net zoals de groente en vlees en sommige verpakkingen zit alleen een homp Bami en verder niks.
De Nasi is ook niet te eten zoveel zout zit erin net zoals de laatste Bami wat ik gehad heb echt vies van de zout.
Dan de heerlijke appelgebak ik ben er gek op maar helaas de klokhuizen en de stelen die mee gebakken zijn hoef ik echt niet.
Dan de brood als je het al brood kan noemen met al die grote gaten erin net of een muis zich er door heen gegeten heeft. Er zit geen structuur in de brood en met beleg smeren gaat de hele brood stuk.
De kibbeling zijn heerlijk maar open je de doos zit die maar voor de helft vol waarom dan zo'n grote doos denk eens om het milieu of gooi de doos ook echt vol.
Net zoals de Bami schijven 6 in een doos terwijl er makkelijk 12 in die doos passen dat scheelt met transport maak de dozen kleiner.
De lekker bekjes precies zo maar 3 in een doos terwijl er wel 6 inpassen.
Aldi jullie moeten de bedrijven eens goed informeren over dat ze een goede eind controle doen op hun producten en dan die overdreven grote verpakkingen weg er mee.
En begin ook eens met meer producten zonder zout en suiker andere winkels doen dat ook al.
Want anders haal ik voortaan mijn eten wel ergens anders weg en ik weet dat ik niet de enige ben die klaagt over jullie producten.