Dat achtelijke zooitje in denhaag

Ingezonden door Gaat je geen donder aan want in deze tijd is privacy een unicum!!! op 22-02-2013 18:43

De politiek in nederland is een achterlijk zooitje bij elkaar de tweedekamer bestaat uit mensen die nooit op de knieen aan het werk zijn geweest en alleen maar aan zich zelf denken.
Ik hoop dat merendeels alle tweedekamerleden kanker krijgen en op een hele nare manier aan hun einde komen en dat hun gezin lekker kan leiden aan de door hun opgestelde regels.
Dit komt echt van iemand die uit ervaring spreekt en die door de regels van de maatschappij precies tussen wal en schip valt in deze crisis tijd.
Waar geen plaats is voor hard werkende jongeren zonder uitkering of ww.

Bedankt denhaag ik gun jullie de naarste tijd uit mijn jonge leven en jullie gezinnen vooral!!!!

Anoniem zegt op 05-09-2020 12:28

MEE EENS

Anoniem zegt op 17-03-2013 02:24

we zien het verkeert we hebben er alle maal voor gestemt het heet democratie ik kan het niet geloven dat we hier voor hebben gestemt er word van alles belooft en als ze op de kruk zitten kan het slachten beginnen ikheb geen vertrauwen meer in deze benaane staat er zijn 2 dingen in je leven die vast zijn de DOOD en B.T.W het leven is nu echt een belasting want netto loon bestaat niet als je echt kijkt wat je echt netto over houd pleeg je zelfmoord. KUT LAND en de politie zijn belasting na heffers of legale dieven in dienst van de staat een goede agent is een DOOIJE AGENT ik hoop dat er veel meer mensen zijn die zon rat met zijn eigen wapen AFSCHIETEN HUFTERS zijn het geworden niet meer zo als vroeger dan werd er ff gepraat en dan nam je het voor lief aan maar nu BA BA

Anoniem zegt op 08-03-2013 12:50

Hear Hear

Anoniem zegt op 02-03-2013 17:01

Je sympathie voor onze politici is hartverwarmend... Laten we gewoon met zijn allen geloven dat ook dit k.. kabinet valt en dat Rutten NOOIT meer gekozen wordt! Het werkt echt. Kwantum energie. Komop Nederland, met zijn allen: het kabinet valt... het kabinet valt...

Anoniem zegt op 08-03-2013 12:56

Als de Kabinet valt. No one would notice everything is sortaed in
Brussels.