klote buren met hun dove oren

Ingezonden door John Bezeikt op 29-01-2018 22:48

Ik heb een kut snol als bovenbuur met haar blowende kut vent.
Die maken bijna ieder dag in de avond tot middernacht lawaai, omdat ze 10 jaar oude oorsmeer in hun oren hebben zitten. Ze horen de tv niet die staat zo hard dat ik m'n eigen tv niet kan horen. Stelletje eikels !!!!

Anoniem zegt op 21-02-2018 11:03

Beste John B,

Als ik jou was ging ik emigreren.
Of gezellig mee blowen met jouw knappe boven buurvrouw en haar gezellige man.
Dan maar een keer niet "de Mol" op T.V.
Mogelijk bloeit er nog iets moois uit op.

Andere oplossing koptelefoon aan je T.V.
Geluidsisolatieplaten aan je plafond

Overigens klagen is iets anders dan schelden

Anoniem zegt op 21-10-2020 22:06

mensen als jou moeten ze in tuigdorp zetten. of een pilletje van drion geven... ipv mensen die terecht klagen en schelden en terecht zeuren zo af te katten.

Joop zegt op 21-08-2020 12:57

Ik zou er ook grof in mijn muil van worden.

Leontien zegt op 07-02-2018 17:00

De mijne staat om 7 uur 's ochtends op en begint dan keihard met de deuren te slaan, versleurt meubels en doet haar hakken aan. Zo doet ze tot 9 uur dan staat haar jengelend kreng op en die rijdt met een gocart binnen. ze doet hem gelijk schoenen aan. Dan begint die te krijsen en moedigt ze hem aan. En zo gaat de dag voorbij. Om 18 uur is het ietwat stiller. Om 22 uur dikwijls hameren of boren ( nep natuurlijk want anders had ze al geen muren meer over ) en dan gaat de tv lekker hard. Om 23 uur zet ze de wasmachine op, zo'n geval die de ganse woning door dreunt, boenke boenke boenke.

Tja ze is zeer aangenaam die moslim sloerie.

Heb er al slaag van gekregen, politie er bij en ik was de schuldige, ik ben een racist, terwijl er niets gebeurd is. Ik verlaat het appartement en ze komt net binnen en ze begint keihard op me te slaan en zegt dat haar man een hoer als mezelf gaat dood maken.

Ik woon alleen, mijn man heeft mij verlaten, sindsdien heb ik niemand en dan nog zijn haar zaken niet.

Ja brave mensen die moslims.

Anoniem zegt op 21-10-2020 22:07

het zijn teringlijers. dat zijn het. ze hebben de hele woonsfeer in ons land verziekt die lui. idd.

Brave Buurvrouw zegt op 03-01-2019 12:57

Ik heb ook allochtone buren. Tja, dat mag je dan niet zeggen, maar het is het toch echt. Altijd heel hard tegen elkaar praten (schreeuwen), muziek keihard aan, in de zomer altijd deur open met nog steeds de muziek keihard aan. Buiten een houtkachel waardoor we in de zomer 's avonds nooit buiten kunnen zitten door de rookwalmen. En als je ze erop aanspreekt zeggen ze doodleuk dat ze er schijt aan hebben. Fijn die kanspareltjes naast je.