• warning: Use of undefined constant value - assumed 'value' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/psvn465363/domains/effeklagen.nl/public_html/sites/default/themes/effeklagen/template.php on line 17.
  • warning: Use of undefined constant value - assumed 'value' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/psvn465363/domains/effeklagen.nl/public_html/sites/default/themes/effeklagen/template.php on line 17.

Sluiting Initial Hokatex Leeuwarden

Ingezonden door leeuwarder trucker op 22-06-2012 16:08
Anoniem zegt op 20-09-2016 11:46

De omzet van initial is de afgelopen paar jaar met ongeveer dertig procent gekrompen. De winst is in percentage ongeveer twee derde gekrompen. Nu nog een procent of 8. lachen dit. Hier zijn echt honderden miljoenen aan waarde naar de filistijnen gemanaged door senior management. (huidige avldj is echt helemaal de weg kwijt; naar verwachting stopt hij eind 2016 met deze functie (zogenaamd niet te combineren met andere taken)maar in realiteit omdat het boven zijn hoofd groeit) en dan krijgen we de volgende directeur. Gillen van plezier hier. De werknemers zijn de klos. Engelsen zien niks, leven in hun eigen wereldje daar.

YDE VAN DER VEEN zegt op 28-06-2017 16:44

DAAR WIJ JAREN BIJ HOKOTEX KLANT ZIJN GEWEEST ,HADDEN WIJ ALS BEDRIJF KLACHTEN VAN OP TYD LEVEREN ,BIJV. HET WC PAPIER IS OP ,VOLGENS HUN DUS NIET
DUS MET BLOTE HANDEN JE REET AFVEGEN EN DAN MET 1 VELLETJE JE HAND SCHOONMAKEN
WIJ HEBBEN PERSONEEL MAAR OOK KLANTEN GEBRUIKEN DE W.C.
HOE KUNNEN ZIJ WETEN DAT HET W.C. PAPIER NIET OP IS?????????
BIJ DEZE ZEGGEN WIJ DIE TROEP OPHALEN ,NOOIT WEER KOMEN OMDAT EEN KLEIN BEDRIJF MAAR SCHIJTPAPIER IN DE WINKEL MOET KOPEN

Anoniem zegt op 16-12-2016 21:45

Initial wordt verkocht aan cws

Anoniem zegt op 27-07-2016 18:13

Veel werk verloren aan een wasserij uit haren gr.die ook al ter ziele is gegaan door speculanten.direkteur woont in een kapitale villa en heeft een tweede villa in zuid frankrijk

Anoniem zegt op 20-03-2016 17:49

En nu krijgen er 5 de zak

Joost zegt op 16-12-2015 11:09

Ha ha ha mag ik er even op wijzen dat de kleding/toiletgroep diensten business in belgie en nederland een paar jaar terug een 230 miljoen euro omzet had met een winstgevendheid van ruim 25%. Nu is het een 140 miljoen euro omzet met een winstgevendheid van ongeveer 10% !!! Er is hier zo'n 350 miljoen euro aandeelhouders waarde kapot gemanaged door de heren !

Super goed gemanaged directie van initial hokatex en rentokil uk. Complimenten !!!

Adam zegt op 22-09-2013 08:40

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz Zo, ik stuurde jou het alfabet en nu mag je er zelf iets mee schrijven!

Als bloemen dromen waren die eeuwig zouden duren dan plukte ik de allermooiste om naar jou te sturen

Als de eenheid van schoonheid één sneeuwvolkje was, valt bij jou nu de sneeuw met bakken uit de lucht.

Als een hartje het teken van liefde is ,en rood de kleur...en met je hoofd in de wolken verliefd zijn is… Waarom teken ik dan een lijn in 't blauw en ben ik met mijn hoofd alleen maar bij jou ?

Als een kus op je lippen net zo zoet smaakte als een regendruppel dan wil ik dat het voor eeuwig regent .......

Als God iets mooier geschapen zou hebben dan jou, zou hij het vast voor zich gehouden hebben.

Als ik jou 1 ding kon geven,dan zou ik jou de kans geven om jezelf te zien... zoals ik jou zie,dan zou je je pas realiseren hoe speciaal je wel bent !

Als ik nou de bold ben wil jij dan de beautiful zijn?

Als je dit leest denk dan aan mij !!!

Als je mij denkt te kunnen versieren, heb je het goed.

Als je net zo lekker kan koken,hoe je eruit ziet ... dan eet ik zelfs mijn bord op !

Als liefde een druppel was dan was mijn liefde voor jou een oceaan.

Als mijn ogen stralen komt het doordat ik bij jou wil horen

Als muziek het ontbijt van de liefde is, wil je dan zo vriendelijk zijn mij niet te storen voor lunchtijd?

Ben jij blond van jezelf of moet ik met een intelligentere versiertruc komen?

Blij je ontmoet te hebben, dit wordt de eerste dag in de rest van mijn leven.

Dagen gaan voorbij van dromen. Dromen die ik droom van jou. Zal jij er ooit achter komen, dat ik stiekem van je hou??

De enige taak van het hoofd is gehoorzaam buigen voor het hart.

De hemel is bezaait met gouden sterren die blinken in het licht van de maan , maar het allermooiste van die lichtjes zie ik nog altijd in jou ogen staan ...

De mooiste dag van m'n leven is de dag dat je geboren bent.

De zwaartekracht is niet de reden dat ik voor jou ben gevallen …

Anoniem zegt op 08-03-2014 21:16

dat is waar maar !!!

Anoniem zegt op 20-08-2013 16:09

idd Nu na een paar maanden thuiszitten , heeft het merendeel nog steeds geen baan! Triest........ Maar daar hebben zei geen boodschap meer aan!

Anoniem zegt op 21-03-2013 13:22

directeur jose vilabela uit spanje is de weg kwijt hier bij initial hokatex. alles is ingewikkeld geworden, overhead puilt uit, hoofdzaken worden uit het oog verloren en bijzaken worden de hoogste prioriteit. ons hele prachtige bedrijf gaat langzaam maar zeker onder water.

wat is er de afgelopen anderhalf jaar allemaal opgetuigd bij initial : programma office, it uitbesteedt, balanced score kaarten, value propositions, functie classificaties, advantex strategie, shared service center, category management, business analisten, continous improvement managers, standaard merk strategie, after sales afdelingen, supply chain strategie, financial business partnering, interna auditoren en project managers. we hebben in 2012 de volgende consultants over de vloer gehad : cognizant, ortec, at kearney, hays, de brauw, towers perrin, salesforce.com, pwc, deloitte en dan nog een aardig aantal eenpitter extern ingehuurde project managers. Reken erop dat dit allemaal tegen minimaal 1000 euro per dag gaat. Kost miljoenen. Je zou het bijna niet geloven als je dit allemaal zo leest maar toch is het echt waar.

Waar is het gezonde verstand bij initial hokatex? Wie zou al deze waanzin in zijn eigen bedrijf willen hebben ? Waar is het ondernemerschap ? Waar is de wil om geld te verdienen ipv verbranden ? De bijl gaat hier in het personeel maar dit zijn allemaal DIRECTIE fouten ! Tientallen miljoenen kost deze luchtfietserij. DE or zit erbij en kijkt ernaar.

Onze onbenullige, contact gestoorde spaanse directeur moet weg. En wel direct. Wie neemt actie ?

TD zegt op 21-12-2013 11:51

he he eindelijk. onze directeur jose vilabella is met een hoop gedoe ontslagen en weggestuurd met oneervol ontslag. werkelijk helemaal niets gepresteerd en het bedrijf verder naar de vaantjes geholpen in opdracht van onze engelse bazen. lieve hemel.

Anoniem zegt op 11-02-2014 13:22

management team van nl en bel hetgeen bestaat uit een man of 7a 8 heeft de afgelopen 3 a 4 jar zo'n 30 (dertig !!) verschillende mensen in gezeten. DERTIG verschillende directieleden in een paar jaar tijd. Oh oh wat zijn we goed bezig bij Initial. Echt geweldig. Maar dan niet.

Anoniem zegt op 23-03-2013 16:55

Initial weten jullie het zelf allemaal niet meer?? Jullie geven alles uit handen! Het is te laat, er valt niets meer te redden alles gaat ten onder! En maar toekijken ,ik vraag mij af??? Hoe heeft het zover kunnen komen.... Daar hebben we veel teveel van ,van dit Soort! Mensen zijn het niet eens !!

Anoniem zegt op 22-02-2013 13:04

kist mie even helpe?

Anoniem zegt op 18-01-2013 12:47

deze week weer mensen van de sales afdeling ontslagen! Moet niet gekker worden en het land nog meer collega's vrij van werkzaamheden gesteld

Account Manager ontslagen zegt op 21-03-2013 13:26

Grote klanten Initial Hokatex. Werk een aantal jaar als nationaal account manager voor de grote klanten van initial en word ik zomaar ontslagen !!!!!!!!!!!! Zonder beoordelingssgesprek, met gewoon goede verkoop resultaten zomaar van de ene dag op de andere. "Moest van de spaanse directeur" werd er gezegd. Wat een eikel (vindt het hele bedrijf overigens). Wie gaat nu al die klachten van de grote klanten oplossen / Wie gaat er zorgen voor onze belangrijke accounts metaalunie, hago, member benefits, politie, csu, verum enzovoort. En voor campina, corus, ahold, friesland food, compass, nic, asito, care schade en albron. Ik dus niet meer.

Anoniem zegt op 15-07-2013 13:41

als je wat meer info wilt geven over deze klanten dan graag?
ik heb een lokale wasserij maar nog ruimte genoeg voor stuks.

geefmegegevens@hotmail.com

Julio zegt op 15-07-2013 18:02

Zijn "klanten" staan vermeld in zijn klaagbrief...
En er zijn inderdaad Juniors aan de deur gezet wegens wanbeleid, klanten pesten, private info doorspelen, en een Junior die HIER zijn beklag komt doen hoort niet thuis in die wereld.
Die mannen redden wat er te redden valt, nemen hun ontslagpremie en starten elders. Beoordelingen zijn er "altijd", niemand binnen het bedrijf komt zomaar op straat zonder geldige reden. Tenzij die een Junior een technieker laat opdraaien voor fouten die de Junior maakte, maar dat word altijd onderzocht.
En de grote "hand" zit overigens in VK.

Anoniem zegt op 09-02-2014 14:19

de "change"gedreven door de engelsen van het hoodkantoor van initial heeft sinds 2009 niets dan ellende gebracht : efficiency uit routes gegaan, dramatisch kwaliteitsverlies wasserijen, enorme kosten stijgingen, mislukte investeringen, tal- en talrijke management en directie wisselingen, vele vele onnodige ontslagen, allesoverheersende burocratie, enorm gegroeide stafafdelingen, verloop van klanten, gedaalde marges, verdwenen winstgevendheid, dalende omzetten, totaal verkeerde inschattingen van mensen en personeel en ga zo maar door. Initial is inmiddels een paradijs voor consultants, adviseurs, interimmers, program managers, enz. De waanzin regeert hier.
HOE KOMEN DIE ENGELSEN HIERMEE WEG ? Is er dan niemand die dit ziet ? Is het hoofdkantoor van Rentokil zo gesloten dat ze niet zien wat voor een puinhoop ze zelf aangericht hebben de afgelopen jaren ? Waarom zit die hele incrowd daar nog? Het is schan-da-lig. Pffff.

Anoniem zegt op 08-04-2013 21:09

Wij hebben mogelijk werk voor uu. Interesse? Vr gr

Anoniem zegt op 20-03-2014 20:53

zeker interesse

Tja zegt op 18-01-2013 14:06

Tweederangs bedrijf met een incompetent management waar je niet zou moeten willen werken.

Anoniem zegt op 18-01-2013 15:22

hoofdkantoren van hokatex, hygiene, ambius en rentokil gaan samen tot 1 vestiging. Duiven gaat dicht. alle staf, overhead, landenmanagement, secretariaat, etc etc wordt samengevoegd en weer gaan er vele vele mensen ontslagen worden. en de bonussen voor onze engelse 'collegae' zijn verhoogd. wat een gajes. 2012 resultaten gaan weer tegenvallen...

Anoniem zegt op 01-05-2013 22:15

Waar haal jij de info vandaan dat Ambius hoofdkantoor gaat sluiten en weet je ook wanneer ongeveer? Ik werk daar namelijk en ze weten elke keer van niets!!

Anoniem zegt op 21-12-2013 11:55

2015 als het huurcntract afloopt.

Anoniem zegt op 20-03-2016 17:42

Ambius blijft voor 10 jaar in duiven
Maar huidige directie is zwaar klote.

Directeur naait meid van hr en dan komt er een kleine. En dat past volgens Smit in de visie.

Anoniem zegt op 29-12-2014 23:04

Weten ze nu al wat er met ambius gebeurt

Anoniem zegt op 02-01-2015 22:41

Gewoon faling. Zal onverwacht aangekondigd worden.
Zitten er niet zo diep in, maar het geld rolt via constructies de verkeerd kant op. Dus gaat het wèl zéér slecht. Dus faling.

Anoniem zegt op 03-01-2013 20:01

ik heb ook wasserijge zeten 25jaar langnou ben ik met de fut geen pieson alles is weg de regering pakt ons van alle kanten

Anoniem zegt op 19-11-2013 01:42

miech hebben ze ook gepaakt en al die gevoarlijke omstandigdehede op den werkvloer met die vieze produkten na een jaar kaal en geen haar meer , en nau aan den trek

Ger zegt op 10-12-2012 00:25

Ja en dan durven ze je straks ook nog fijne feestdagen te wensen die schoften.

Anoniem zegt op 15-12-2012 16:20

De top gaat over lijken,nog maar meer mensen ontslaan! Das de trend van deze tijd!

Anoniem zegt op 16-12-2012 09:48

laat de or formeel navragen wat er eind dit jaar aan bonussen uitgekeerd wordt aan het voorburg management. per persoon. je weet niet wat je hoort. daar kunnen tientallen mensen hun baan van behouden...

Anoniem zegt op 23-12-2012 18:28

zo is het!helemaal mee eens!ik account manager,,,succesvol,,word er zo na jaren uitgegooit,,ff voor de kerst,,word niet naar gekeken,,al het geld moet naar de top,,,hier valt niet tegenop te werken,,
En dan de top in Engeland,,schandalig wat ze uitgekeerd krijgen,,dan had er niks gesloten hoeven worden of geen tientallen mensen op straat te worden gegooit,,,nu nog leuk de kerst door,,net als die andere die hun baan verloren,,,,,

Anoniem zegt op 16-12-2012 19:21

Ja maar zo gaat het altijd,de gewone man ,is weer de klos! Wij hebben geen baan meer volgend jaar, het had best anders gekunt!! nog maar meer winst! De bonussen laten ze die eens verdelen onder het personeel!

Anoniem zegt op 19-01-2013 11:58

Vraag even na hoe het in 2009 in belgie is gegaan. Toen ook 2 wasserijen gesloten en de volumes overgeheveld naar andere plants. De chaos is toen compleet geworden. Project werd door de engelsen door het strotje van belgisch management gewrongen. Bedrijf is aan deze reorganisatie bijna failliet gegaan. Belgen kregen de schuld van het falen en werden eruit gegooid. Engelsen zitten er gewoon nog. maar ja die kennen mekaar al van vorige werkgevers. Gaat nu hetzelfde gebeuren in nl ? Voortekenen zijn niet gunstig. Wiens schuld gaat deze zeperd worden ? Directie ? Spanje ? Lokaal management ? Wij denken dat produktie management de schuld gaat krijgen. Wat een bedrijf.

De lachende derde zegt op 27-02-2013 13:01

de Belgische gezondheidszorg wasserijen van Initial zijn verkocht aan cleanlease in feb 2013. Deze bedrijven hadden een paar jaar geleden nog een prachtige omzet en een goede winst (meer dan 10% netto). Door alle reorganisaties die er sinds 2009 hebben plaatsgevonden, op initiatief van engelse rentokil mensen is dit bedrijf nu volledig aan de grond. Bedrijf is weinig van over. Kapot gemanaged. Winst is inmiddels schitterend verlies geworden, volumes zeer sterk naar beneden en moraal bijna 0. Uit pure armoede is het verkocht. Tientallen miljoenen euro's naar de vaantjes. Zo gaat het bij Initial. Het slechtst geleide bedrijf van Nederland.

Anoniem zegt op 17-12-2012 11:52

zo gaat het helemaal niet altijd. als een bedrijf verlies maakt is het heel normaal dat het personeelsbestand wordt ingekrompen en dat het management afziet van allerlei bonussen. bij initial is het precies andersom : daar wordt het hele bedrijf geslachtofferd aan het bonus systeem van de top. Dit kan gewoon niet. Niet te begrijpen hoe slaafs men alles volgt wat er al vele jaren in dit bedrijf gebeurt. (en het werkt ook niet: bedrijf gaat nergens naar toe, resultaten zijn nergens). Personeel is oud vuil hier (en dat in een service bedrijf nota bene).

Anoniem zegt op 06-01-2013 23:29

jarenlang klant geweest, zonder klagen.
Laatste tijd, vele klachten, die niet opgelost werden. Van enige service is erbij initial geen sprake meer! Jammer, maar aan de reacties te zien snap ik nu de achtergrond enigszins. De onvrede van werknemers werkt door naar de klant. Als klant heb ik ervoor gekozen over te stappen naar de concurrent, en dat voelt veel, veel beter!

Anoniem zegt op 22-01-2013 00:49

Goedzo!
Wegwezen bij dit zootje ongeregeld.

Inderdaad, onze onvrede werkt door naar de klant, het is momenteel één grote chaotische puinhoop in de fabriek en het wordt alleen maar erger.
Het loopt voor geen ene meter meer.
Maar nog steeds ligt er een enorme druk op de schouders van de werknemers om de enorme aantallen weg te werken met inmiddels minder mensen en tijd.

Initial: een bedrijf dat haar werknemers beloond met stress, een hoge bloeddruk en ontslag.

Waanzinnige zegt op 27-09-2013 09:10

nou het is zover hoor. september 2013 : wasserijen gesloten, slecht georganiseerd plus nieuw computer systeem. Resultaat : veel was zoek, facturen komen er niet meer uit of zijn fout, klanten lopen weg, routes kloppen niet meer, klachten, opzeggingen, paniek, management loopt weg of wordt ontslagen (voor de werkelijk 100e keer: IT, financien,), reorganisaties, consultants erbij, paniekvoetbal etc etc Ik kan er een boek over schrijven. Wat een waanzinnig slechte directie hebben wij toch. Opsodemieteren, terug naar de basis.

Anoniem zegt op 05-10-2013 20:17

Initial, Diep en diep triest, dit wisten wij allang! Ze hebben een hele grote fout gemaakt, hier is niet goed overnagedacht! Tja alleen jammer dat die spanjaard , er alleen beter is van geworden. Die pakt zijn koffer weer en strijkt weer ergens anders neer.( met zijn zakken vol €€€€€€).We kunnen er wel een soap-serie van maken! Initial weg ermeeeeeeeeee

Anoniem zegt op 31-01-2013 13:01

mee eens!je hoeft bij voorbaat al niet te reageren op een sollicitatie,want je gaat er toch weer uit,,alleen de hoge piefen,die zullen aan hun bonussen moeten komen,,over de ruggen van het echt hardwerkende personeel...ik heb er 9 jaar van deelgenomen bijna ,bij de accounts,,maar ben er klaar mee,,zomaar ontslag terwijl ik heel goed draaide daar! helaas heb ik m,n leeftijd in deze tijd niet mee,maar wel de beste ervaring en kennis!!,,dus ik ga hopelijk spoedig aan de slag ,maar blijf het schandalig vinden hoe dit bedrijf met mensen omgaat,,dat is nooit goed te praten!!!Initial beloont inderdaad de hardwerkenden mensen niet met een bonus : maar STRESS en ONTSLAG,,hoop dat er koppen gaan rollen maar dan bij het hoge management!!

Anoniem zegt op 09-12-2012 21:37

Sneu als je zomaar je baan kwijt raakt.
Maar was het niet zo dat de Hokatex de Lin Mij heeft opgevreten ?
En nu zijn ze zelf aan de beurt.
Hoe dan ook, sneu blijft het

Anoniem zegt op 09-11-2012 14:56

jullie weten toch dat dit een vastgoed deal is. men verdient eenmalig veel geld aan de verkoop van de diverse panden en terreinen. miljoen of 10. eurootjes. heeft voor de rest niets met een verstandige bedrijfsvoering te maken. dat daardoor honderden mensen hun job verliezen jeukt de heren echt niets. het gaat om die 10 miljoentjes. welkom bij initial.

Anoniem zegt op 09-11-2012 16:52

Die woontoren van zoveel verdiepingen komt er echt wel.
Het is een duur stukje grond.
En er is denk ik genoeg voor betaald aan de hoge heren.

Anoniem zegt op 25-08-2012 18:46

Met jullie velen helaas

Anoniem zegt op 22-07-2012 17:52

Welkom bij ´Raad het Antwoord´.
Doe mee en win één van de 2 fantastische prijzen:

*Een klassieke handdoekrolautomaat uit 1984, collectors item pur sang
*Deelname op de Initial GayBoat tijdens Gayparade 2012, 4 augustus aanstaande te Amsterdam (Prinsengracht)

Hier volgt de vraag:

"Wat is de oorzaak van het beroerde schrijven van onze topicstarter?"

1. Hij heeft een Fries toetsenbord.
2. Hij heeft de cursus ´Spelling en Grammatica voor beginners´ van de LOI nog niet afgerond.
3. Z´n vrijdagmiddagborrel begon iets vroeger dan normaal.

Antwoorden kunnen voor 1 augustus ingeleverd worden bij uw leidinggevende.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Anoniem zegt op 08-08-2012 22:02

Wie denk je wel niet dat je bent, eikel!
Je was er vast niet bij!

Anoniem zegt op 03-10-2012 18:28

Ik ben er nog steeds bij.