altijd de lul op school

Ingezonden door fuckschool op 14-10-2020 15:39

ik zit 2x op de gang in een dag. heb kut docenten. het gaat niet lekker bij frans en duits. echt wat heeft school ook voor nut man. over tien jaar heb ik echt geen worteltrekken meer nodig! het gaat alleen maar over een diploma. school is een groot systeem waarbij ze bepalen hoe slim je bent en dus hoe goed je later geld kan verdienen terwijl over 10 jaar iemand van mavo nog hetzelfe weet van schools als iemand van vwo!

school

Ingezonden door marloes op 02-10-2020 09:05

Wrm zouden leraren 10 minuten te laat komen als wij 1 seconde na de bel komen dan moet je al een briefje halen

kut

Ingezonden door marloes op 02-10-2020 08:01

Gwn ff helemaal kut

speeltuin

Ingezonden door marloes op 02-10-2020 07:48

ik mocht niet alleen naar de speeltuin

kut takke school

Ingezonden door school is stom op 06-09-2020 13:39

school is kut en dan vooral het vak nederlands

Houdbaarheidsdatum

Ingezonden door Frans op 16-08-2020 10:32

Waarom kan alles duidelijk leesbaar op een artikel worden gezet, terwijl de houdbaarheidsdatum onleesbaar op steeds een andere plek wordt weggemoffeld.

RBG Regionale Belasting Groep Rotterdam

Ingezonden door Wanprestatie in naam van de Koning op 12-08-2020 10:21

Jaarlijks ontvang ik de aanslag voor waterschapsbelasting van deze organisatie. Soms raakt deze "zoek" tussen de andere post. Het is de tweede keer dat het mij overkomt dat ik de aanslag, en ook de herinnering, over het hoofd zie. Wat er dan gebeurt vind ik vrij bizar: je ontvangt een envelop met de text "belangrijk, onmiddelijk openen". In de envelop zit een "dwangbevel in naam van de Koning", en de mededeling dat als je niet binnen 2 dagen betaalt, de deurwaarder voor je deur zal staan. Dit op 11 augustus, wanneer iedereen op vakantie is.

Ik betaal altijd mijn waterschapsbelasting, daar heb ik geen probleem mee. Ik heb wel een probleem met deze vorm van incasso.

Afijn, ik wil meteen betalen. Goed nieuws, het kan nu ook via QR-code. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Dus ik probeer het gelijk af te handelen. "Geen geldige QR-code" krijg ik steeds als melding. Ik begin me nu af te vragen of dit dwangbevel wel legitiem is.... Ik betaal bijna dagelijks dingen via QR-code, eigenlijk nog nooit een probleem mee gehad. Toch even bellen met de RBG. "Voer uw contactnummer in". Ik typ het contactnummer in op het dwangbevel. "Dit contactnummer is bij ons niet bekend". De ergernis loopt op

Gelukkig krijg ik toch een mevrouw aan de telefoon. Ik vertel dat ik niet via de QR code kan betalen. Zij legt mij uit dat het betalen nog niet werkt via de internet bankieren app, maar dat het wel werkt met sommige toestellen zonder het gebruik van de internet bankieren app. "Misschien dat het volgend jaar wel werkt via internet bankieren...". Niets over te zien op het dwangbevel waar met trotse letters staat "NIEUW! betaal nu via QR-code".

Bij iedere lullige webwinkel werkt het betalen via de QR code perfect. Maar deze instelling krijgt dit niet voor elkaar. Ook het herkennen van hun eigen contactnummer werkt niet. Ik vraag mij af wat er binnen deze organisatie WEL goed kan werken, ik vermoed weinig.

Zou de automatishe incasso volgen jaar wel werken....?

Haha

Ingezonden door Anoniem op 13-07-2020 13:53

chantage via Bullchat

Ingezonden door anoniem op 08-07-2020 18:01

Kan je de IP-adressen van Bullchat-gebruikers krijgen?
Ik lijk het slachtoffer te worden van een chantage.

warm

Ingezonden door warm op 26-06-2020 19:20

pff wat is het warm